journey home


ive finally gotten around to doing my report of going home (in finnish). its not been spell checked or had the grammer dusted down. so expect many mistakes.

torstaina 18 maaliskuutta menin irlantiin lomalla. saapuin irlantiin aamulla klo. 11. ensi menin tapamaan natalie jolla vara-avain asuntoonsa.

tuon jälkeen men kävelemään keskustassa. illalla tapasin kaverietia baarissa, se oli tosi hyvää olla tuttussa ympäristössa.

perjantaina menin museoon beatrizin kanssa. mueson nimi on “chester beatty library”. siellä on monta erilaisia näyttelyiä. paljon olivat keski-idästä, kiinästä, japanista. museon jälkeen menimme baariin ja tapasimme beatrizin kavereita ja hänen sulhanen.

lauantaina menin elokuviin maeven kanssa. se oli japanilainen elokuva (se oli kiva olla katsoa ulkomaalainen elokuva teksittyyken kanssa). kun sillä oli valmis, maeve menin kotiin ja minä menin minun ystävään asuntoon.

sunnuntaina menin junalla perheen kotiin kunnassa limerickissä. mtaka oli noin kolme tunita. oli niin hyvä tavata minun äiti ja olla kiva taas olla makuuhuoneessani. kotona en tehnyt paljon, sää oli huono ja halusin menna kävelemään koirien kanssa mutta oli liian märkä.

menin takaisin dubliniin keskiviikona junalla. en tehnyt mitään. torstaina menin isääni kotiin pohjois-irlannissa. hänellä on kaksi lasta (casey on minun puoli sisko ja hän on 7,5v. carl on minun puoli veli joka on 4v). caseyilla on uusi poni jonka nimi on pippi (eli peppi pitkätossu). perjantaina tulin takasin dubliniin isän kanssa. hän oli mennään hongkongiin.

perjantaina päivällä menin vanhaan työpaikkaan, pian sen jälkeen menimme baariin jutelemaan. myös, oli ystävän syntymäpäivä ja juhlat oli samassa baarisaa. se oli tosi hyvää. noin klo 23, menimme toiseen baariin. siellä oli bandi jossa minun kaveri, ross, oli basisti. oli minun ensimäinen kertää nähdä hänen bandi.

launantaina aamulla heräsin, ja menin ostoksille. illalla menin tapamaan minun kaveri alice. menimme hänen poikaystävän kanssa baariin jutelemaan.

sunnuntaina, klo 09 menin lentoasemaan ja tulin takaisin suomeen.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.